Cumartesi

Nur topu gibi lakabım oldu. Ne mi?
İSKENDER


Bu gün tüm bu Work and Travel işlerini halletmek için 12:45 gibi uyandım. Hatta daha uyanmamıştım ki Yiğit'i aradım. Onun da 13:30'da filmi vardı. "Alo" dedi ama belli, uyumuyor.

-Hı uyuyosundur diye düşünmüştüm, kaldırayım da şunu uyuyakalıp filmini kaçırmasın dedim ama uyanmışsın çoktan.
- Uyandım tabi. Duraktayım hatta. Sen napıyosun?
-Napıyım uyuyorum.
-Salak neden arıyosun ozaman uyuyosan?
-Uyandın mı diye arıyorum AYY!! Filmini kaçırma diye!!!
-Uyandım tabi. Hem .mına koduum madem biliyosun 13:30'da filmim var bu saatte mi uyandırılır. Ya uyuyo olsaydım?
-HAHAHA salak mısın sen? He salaksın evet de... Uyanmışsın işte.
-Sus .rospu! Kaçırdım, seyredemiycem işte senin yüzünden filmi!!!
-HAHAHA sen gerçekten gerizekalısın!


Neyse konu bu değil tabi, benim lakabım. Dedim ki buna: "Film çıkışı ara beni, şirkete gitmemiz lazım. İmzan gerekiyor artık."

Neyse ben şirkete gittim,form morm dolduruyorum ki bu aradı, bir sürü saydı gene hadi nerdesin diye. Dedim gelmene gerek yok, formları getiriyorum sana. He bi de ayağına kadar getiriyorum yani. Amaaa amaaaa.... Beğenmedi "Hay .mına" diyip kapattı.
Çıktım, matrağa doğru gidiyorum. Baktım önde bu, yürüyor. Durdu sonra bi bakkalın önünde, salak salak biyere bakıyor. Gittim yanaştım yanına sinirli tavuk gibi bakıyo, gözü dönmüş gene. "Napıyosun?" dedim, "Gazete okuyorum" dedi. Çok kızmış, çok beklemiş. Matrağa doğru yürürken "Sana ne ısmarlatsam acaba? En pahalı şeyi istiycem. 8 tane iskender, 5 tane kola istiyorum." dedi. Yine huysuz ihtiyar rolü oynarken ve bık bık söylenirken bana; altta kalırmıyım? Hemen dedim ki: "Hii bana bir iskender kadar değer vermiyorsun demek ki?!!?!"

Devamı saçmasapan zaten de, lakabımın öyküsü de budur işte.

0 yorum: