Cumartesi

Q+^%'

!+^&'%/

7 yorum:

küheylan dedi ki...

iadei ziyaret adettendir. gerçi işler beklediğim gibi gitmedi. gerçi iki ihtimal var ya bu deneme postu ya da kafanla yazdın. ben klavyenin üstünden kafamla geçince böyle şeyler çıkıyo hep. ama burnumla epey sağlam yazıyorum. neyse şey diycem ben şimdi karakterlerle yapabildiklerimi sergileyeyim bari adam yalnız yıkıldı ha kutusundan 200 tl çıkınca. ama zaten babam arayıp dedi bu herif kumarbaz diye.

bak bu erdal inönü ©¿®

o kadar başka yapamıyomuşum. ama ben buldum bunu. çok benziyo erdal inönüye.

bi de kedili animasyon vermiştin ya benim aklıma white ninja gelmişti izlerken şimdi hatırladım yine.

http://www.whiteninjacomics.com/

çok manasız bir sürü şey. ama feci manasız.

POSTACI dedi ki...

Sen tam karakterle yapabildiklerini sergilemek üzereyken, kutusundan 200tl çıkan adama geçtiğimizde çıkan o geçiş efekti sesini duydun mu? Ben duydum! Böceklerden yine 200tl'lik kutuya geçerken de duymuştum. Önce bi şaşırıyor insan biliyor musun. Nasıl şaşırıyor? Noluyo lan diyo mesela. Ses tam o noktada duyuluyor. Dene bak sen de. (ben de sana yapmayı deneyecektim ama başarısız oldu benimki sildim)

Ahahahah Erdal İnönü muhteşemmiş. Bakıp bakıp güldüm hakikaten çok benziyormuş ahahha

Bi de eskiden ben küçükken hep baskılı tişort giyerdim. O siteyi daha önce bilseydim birsürü tişort baskım olurdu.
Bi de Vaytninja çok hüzünlü lan. Yazık aslında.

Bi de yazık baban öyle demesin adama. Çünkü bi seferinde yani geçen sene Kıbrıs'da 10 milyar borç takıp geldik. Oluyor bazen öyle şeyler. Si yu.

POSTACI dedi ki...

İnönü'ye de hala gülüyorum hağ!

küheylan dedi ki...

o ses fena ya. ciddi bişey konuşurken falan kafamdan çıkıyo bazen. nasıl dövüşüyorum beynimle. sonra neler konuşuldu hep unutuyorum. babamın var mısın yok musuna bakış açısı acayip ya. arıyo aç aç diyo şovu. açıyom. bak diyo adam nasıl yenildi hahahaha. ben olsam diyo ilk tekliften alırım ne kadar veriyolarsa. uzatmaya gerek yok işte para veriyolar neticede diyo.

POSTACI dedi ki...

ahahaha
Bak ne diyorum, emekli olunca senle arkadadş olalım. Bütün gün oturup televizyon seyredelim. Sıkılınca pencereden bakarız. Fatma teyze var, arkadaşımın annesi. Ben onu da getiricem onda da müthiş potansiyel var. Olur mu? Ben icetealeri alırım.

Ve baban da olmalı. Adam haklı en nihayetinde. Bence çok eğlenceli olur. Sen arada bişeyler de çalarsın hem.

küheylan dedi ki...

arada şey yapak bi de ihtiyar manav çetesi kuralım. bizim burda var böyle 3-5 tane ihtiyar çete kurmuşlar. benim yolumun üstünde manav var çok dar kaldırım. bunlar geliyo böyle kaldırımda durup sebzelere bakıyolar ama çok uzun süre bakıyolar. böyle sebzeleri gözleriyle yiyolar resmen. yan yana geçip sadece bakıyolar. çok acayip gizemli tipler. onlar yüzünden adam gibi yürüyemiyom aslında biraz kızıyom da bi yandan da aralarına katılmak istiyom.

POSTACI dedi ki...

Çok kıskanıyorum galiba sizin sokağı. Bizim evden bile acayip. Büyüyünce oraya taşınıcam ben.