Perşembe

Keten

Ay ben tam bi gerizekalıyım. Öyle öyle. Şimdi Yiğit'e keten lazımdı beş tane. Ben de kardeşime dedim ki: bize keten lazım. Bulana kadar oyna. Ahaha oyundan bahsediyorum. Neyse yani olayın özeti Yiğit'e 5 adet keten lazım ve bende 10 adet bulunmakta. Daha önce vericektim de salaklığıma geldi YİNE veremedim. E sırf yardım ediyim diye de gittim karakter aldım bi tane daha. Olayın devamı şöyle:
Bankada buluştuk. O beni tanımadı. E haliyle ben alınsızkafa isminde bi erkektim. Gittim yanına alışveriş kutusunu açtım. 10 adet keteni kutunun içine sürükledim. Bişey çıktı, bi yazı. Okumadan onayladım. Veeee... "Kaufman: e hadisene."
Sildim! SİLDİM! Bütün gün "hehe sana keten buldum" diye dolaştım ama aptal gibi dışarı sürüklemişim. Bi de sordu yani emin misiniz diye. Ona da "he" dedim. Neyse olayın sonu daha acı verici. Şimdi normalde yiğit napar? Naapmaz ki diyorum. Ama naptı? Buyrun:

8 yorum:

-YgT- dedi ki...

iyi de gizli konuşmalar bunlar. ezüq de dedim sana mesela çok ayıp onları koyarsan. allahtan salak gibi ufacık koymuşsun okunmuyo.

Adsız dedi ki...

Arkadas bikerede su cocuun bi istegini adam gbi yap. Iyilik yapcam die yaptigin dangalakligin haddi hesabi yok. Hayir nedir bu yiitin senden cektigi..(boyle agir elestirmeyide yemekteyizden ogrendim:D)

POSTACI dedi ki...

Yok orda amacım yüce gönüllülüğünü (lülülülü) ön plana çıkarmaktı. Aslında "ön plana çıkarmak" yerine başka bi kelime kullanıcaktım da aklıma gelmiyo bi türlü. Herkese bişey olsun denir hani. Neyse.. Bi de tıklayınca okunuyo. Çok merak etmeyen okuyamasın diye küçük öyle hehu =)

POSTACI dedi ki...

Ersin! Seni blogumdan men ediyorum! O programı izlemeni de yasaklıyorum. Hayır, eleştirmeyi öğreniceksen soğuk suyla yaptığım pilavımı eleştirmeyi öğren! ahaha..=)
Naapmışım ulan başka? Ha bu dangalaklıktı ama yine buldum mu keten? Buldum. Terk ediniz lütfen. Hıh =)

-YgT- dedi ki...

he tıklanınca da gözükmüyodu muhteşem eepc'm ufaltmış yine bi acayip hareket yaptın sandım.

ayrıcac ben 120 tane Tungsten toplayamam hayatta. ömrüm tükenir. bi anda lvl39 olacağımı bilsem bile toplamam. bence benim karakterle toplarsın sen 110 tane. 10 tane de ben toplarım sonra veririz işte karıya adı her neyse. hem 2 tane var tungsten toplama yeri. birini biliyosun zaten diğeri de adaya gitmek için kullanılan ruh taşına giderken solda çalıların arasında. zor olmaz yani o kadar. bunları burdan yazıyorum ki cefakar ikv halkı görürse faydalansın.

POSTACI dedi ki...

90da anlaşırız.

dikkatsiz okur dedi ki...

kafanızı sevdiklerim, he böle devam edin..

POSTACI dedi ki...

ooo mehtaptan da onay geldi. Sabahlaaar olmasın.. =)