Cumartesi

Vay canınanasına

Hani Arnold vardı. Böyle odasının tavanı cam. Nikolodyında. Aynından bi tane istiyorum ben. Bi de ben şunları gördükçe deliriyorum. Allahım ben de istiyorum! Sanırım artık cem yılmazı seviyorum. Tim börtını sevmiyorum ama artık. Ya da bilmiyorum seviyo da olabilirim. Tamam karar verdim, sevmiyorum. Of bilmiyorum. Matraktaki burunlu çocuğu sevmiyorum. Bakmasın eklemesin fısır fısır bişeyler demesin istiyorum. Adını her zaman olduğu gibi yine hatırlamadığım garip isimli çocukla mehtap sevdicek olsunlar istiyorum. Şu telefon numarasını bulayım istiyorum. Doktor ne veremi canım ses teline bişey olmuş bık bık desin istiyorum. Ya da önce verem desin, ben de uğur dündar tadında espiriler -ya da espriler de olabilir- yapayım istiyorum. O pantolonu istiyorum. Ah hem de çok istiyorum. Açık yeşil 7/24'ü tekrar üretsinler istiyorum. Zaten kaldırdıkları için çok sinirliyim ve onlara ağızlar dolusu küfürler hazırladım. Hiro Nakamura güçlerini bana versin istiyorum. Az bi zamanlığına da olsa. Heroes'u merak ediyorum ama uzun bi süre daha izlemek istemiyorum. Azıcık huzur istiyorum. Sürekli maillerimi kontrol etmeyeyim istiyorum. Yapraam bir ay önce de azıcık heyecan istiyodun diyorum.
Hah evet konuya geliyim. Haha.. Şimdi hangimiz "Ulan bilsem başka bişey isterdim." cümlesini kullanmamışızdır ki? Kullanmayanlar olabilir tabi. Sadece sormak için sordum. Neyse, ben çok söylüyorum işte. Sanırım şöyle bişey var: bişey istiyoruz ve o istediğimiz şeyi gerçekleştirecek olan "şey" o gün ya da o zaman diliminde meşgul olmamış oluyo ve bizi duyuyo. Seni mi kırıcam diyip istediğimizi yapıyo. Biz de napıyoruz? "Başka bişey isteseymişim keşke." Ben olsam bu söz üzerine şimşekler, yıldırımlar falan gönderirdim kafalarına da allah (tanrı? oh yes yes yes bebeyim) olabilecek kriterlere sahip değilim neyse ki. Diyeceğim o ki beni duyduğu zamanları hesaplamalı ve bi sonraki benimle ilgileneceği zamanı bulmalıyım. O kadar insan var. Bi zaman aralığı olmalı bu işin. Ve işte o zamannnn... Doğru şeyi isteyeceğim ve iyi bir insan olup "bilsem başka şey isterdim" demek yerine sadece teşekkür edeceğim.

4 yorum:

dikkatsiz okur dedi ki...

tamam istekler süper, umarım hepsi gerçekleşir de..ammaaaaa bi şeyi sadece bi şeyi çok merak ettim yavrucum hangi pantolonu istiyosun??
pantolon kalmadı piyasada ki, kırmızıyı da aldık :D

POSTACI dedi ki...

Ahahahah
Ya şey Mehtap, hani ne mor ne bordo olan =) Dünyanın en güzel pantolonu hani!

dikkatsiz okur dedi ki...

himmm,evet o pantoloooonn şimdi hatırladım..gerçekten güzel bi pantolondu ama sana yeni aldıımız daha güzel bence ve o kolyeyle de denemeyi unutma :D

o zaman senin için geliyor:
şekerci miiii baban seniiiiinn

POSTACI dedi ki...

Biz de bilmiyoruz ne iş yaptığını =)