Pazar

07.03.2009

Piramitleri yıkılmaktan kurtardığımız için Ramses'in ruhu bizi kutsadı ve Tutankamon'un izni ile sonsuz zenginlik tacını bize verdi. Biz de onu alıp Türkiye'ye döndük. Sonra tacı alıp hemen (***)'e geldik.
Dün sonsuz paramız vardı ama bizim gözümüz parada değilmiş azizim. Hani kısıtlı olsa yapacak bir sürü şey var. Bitirene kadar harca. Ama sonsuz olduğunu bilince üçümüz de bişey yapamadık. Sözüm sana Tutankamon. Olur da o tacı bize vermeyi düşünürsün, verme sargı bezleri öpülesicem. Ha illa vericem diyosan geri çevirmeyiz de... Ne biliyim her şeyimin olmasından hiç hoşnut olmadım ben, ki evimde kendi seram bile vardı. Ama şu üniversite ve dünyaya alışverişe gitme fikri müthiş! Ey gençler! Hadi yine iyisiniz. Muhteşem planlarımız var sizin için.
Bi yere gidiyoruz mesela, sonra diyoruz ki: "Ulan niye gidiyoruz? Parası neyse verir, alırız!" Sonra çok sıkıldık öyle hayattan. Ne öyle her şey benim. Ben en son Çetin hocayı alıyodum. Mehtap da börekçi amcayı alma fikrini sundu, hepimiz onayladık. Ha Coca Cola'nın formülünü merak edenler Fulya'ya danışsın lütfen. Artık onun da.
Alo? Brad mi? Şu an kendisi duşta. Notunuz varsa iletirim. Müsait olduğunda arar. Johnny mi? O şu anda meşgul.

2 yorum:

kezban paris'te dedi ki...

bana bi bok mu yok ulan?

POSTACI dedi ki...

Bunlar hepsi değil. Herkese bişeyler var ama yazmadım. Liste çok uzun çünkü. Ama sana çok istediğin bişey var. Yani çok zengin olursam sadece şunu isterim dediğin bişey. Ayrıca herkesin parası var zaten, yazdıklarımız "küçük" hediyeler.