Cumartesi

Gözünü sevdiğimin inkar kafası

Oh yes çok pis yakalandım.

10 yorum:

Aylin Balboa dedi ki...

Ne yaparken? Biri bana burda neler olduğunu açıklasın!!!

POSTACI dedi ki...

Neyy neyyy? Nolmuş? Biri bir şey mi yapmış? Ah Dantel yapma diyorum şöyle şeyler. Yine naptın?

Arturo dedi ki...

Kim neler yapmış?

POSTACI dedi ki...

Nolmuş ki ya? =)

Aylin Balboa dedi ki...

Osmanımla arkamdan iş mi çevirdiniz lan yoksa? Ben sizi yakaladım mı? Ben yakalayınca da inkar mı ettiniz kitapsızlar!! Ne biçim insansını olum!!!

POSTACI dedi ki...

Gözüm kör oleydiii, parmaklarım kırıleydiii. Parmak derken yanlış anlaşılma olmasın. Bu olasılık aklıma gelseydi mail göndermeden önce bunu söylerdim. Ama ı ıh. Yapmam ben öyle şey Dantelime.

Osmanı gördüm, evet Dantel. Konuştuk. Ama o seni seviyor bil. Sadece sevgin biraz fazla gelmiş, korkmuş. Konuştum, hişşş dedim, götün başın oynamasın dedim. Çok pişman şimdi. Gel affet he?

Aylin Balboa dedi ki...

Götün başın oynamasın derken çok iyi etmemişsin aslında. Oynasın onun götü başı, çok güzel oynuyor nihayetinde, gayet ergonomik bir dizayn.

Bi de dal rüzgarı affeder ama kırılmıştır bir kere. Ama ben odun olduğum için kırılmıyorum. Mesele yok yani. Söyle gelsin.

Bi daha da sizi öyle fısır fısır görmeyeyim. Henüz 3 yaşında bir kardeşim var, Osmanımı ondan bile gısganıyorum netekim.

POSTACI dedi ki...

Bunları söyleyeceğini tahmin etmiştim. Hem de kelimesi kelimesine =)

Hem yook, hani götün başın oynamasın derken, her yerde herkesin içinde oynamasın dedim. Mazallah başkaları görür falan, ne ederler çocuğu. Ben söylemeyeyim artık. Yanlış anlar falan. Sen en iyisi bugün yatarken evrenden Osman'ı iste. Sabah da güneşe selam vererek uyandın mı herrr şey hallolur

Maybe dedi ki...

neler oli? sevgilim buda geziii!

sami hazinses dedi ki...

göt var diye birden heyecanlandım, hemen olaya bir yorum yapayım dedim ama göt, osman'ın götüymüş. o yüzden sadece ":D" sikko smiley ile yorum yapıyorum.