Perşembe

Gençsin tabii paylaşacaksın

Şu konunun bilimsel açıklamalarını nasıl seviyorum nasıl seviyorum. 16. dakikadan sonrası, evet. Teyze açıklamış neden aşık oluyoruz, neden aldatıyoruz. Bir de sonda kısa bir hikaye var ahaha çok sevdim. Altyazıyı da açmayı unutmayın.

8 yorum:

madafaka dedi ki...

Ne anladık? Aşık olan sümbüller, 24 saat kafa güzel geziyorlar. (Kahkaha Kahkaha)

POSTACI dedi ki...

Desperet kızlarımıza erkeklerimize kokain reklamı da olabilir, evet.

gia dedi ki...

<3

dikkatsiz okur dedi ki...

hikayeye bayıldım, bilimsel veriler de çok iyiydi ama bu video hayatımın bi dönemindeki önemli bi soruya ışık tuttu, o yüzden çok sevdim.

oğluuuum meğer adamın antidepresanlar yüzünden dopamin seviyesi düşmüş de o yüzden beni bırakmıııışşş, vay anam babam vay..

POSTACI dedi ki...

o adamın dopamininin her bi seviyesini ayrı ayrı sikiyim.

ben de seni bü =) hoho
ha bi de ben <3 ---> bunu hiç kalp olarak göremiyorum. popo gibi sanki, böyle sola doğru beli inceliyo. ya da başka bişey ahauah çok ayıp

gia dedi ki...

tamam. (L) (kalp) sevgi, aşk falan...
hakkaten popo gibiymiş küçüktür işareti ve üç. ama anlatıyo mu anlatıyo. ahah.:)

kezban paris'te dedi ki...

aklının fikrinin popoda olması beni hala korkutabiliyor. artık bir takım basit olaylara alışmalıyım. libido sıvıdır. cerenle karı kız da kesilebilir; fakat geniş omuz dar popo adam görünce poponun gittiği yöne doğru ilerleyen kafalar "vay vay vay vay vay vay" nidalarıyla güzelleşir. bunlar da genelde karamuk'ta olur; fakat bir türlü çapkınlığa gidilemez. ayağıma pırangalar taktılar/ gözlerimi dağladılar yaktılar/iki koldan bir alnımdan çaktılar/çarmıha gerdiler sensiz iki gün.

POSTACI dedi ki...

iyi ki aaa taşak dememişim ahauahauahau
vallahi güldüm ne yalan söyleyeyim ahauah. ne var benziyor mu? benziyor.