Çarşamba

Bi Bursa da benden bari

Futbolla ilgili en hoşuma giden şey, koca koca adamların takımlarına duyduğu aşk. Şurada açıklamıştım. -Sağa sola ateş eden barzoları saymıyorum.- O taraftarlık olayını şaşıra şaşıra, hayranlıkla izliyorum. Dikkatimi konuda tutma sınırımın en fazla yedi(!) dakika olduğu futbol muhabbetinde adamlar beş saat de konuşsa, demem ki, sus.

Bursa'nın şampiyonluğu ve ilgili videolarla güldük eğlendik. Gerçi şampiyonluktan sonra hiç toplaşamadığımız için, ben en büyük zevklerimden birinden ve eğlencemden yeterince nasibimi alamadım. Çalışan arkadaşlarımızın(!) izin günlerini ve tez olaylarının bitmesini bekliyorum. Zaten konu o zamana kadar soğuyacak türden değil.
Neyse, ilgili videolar diyorduk. Bir sürü şey izledim ama izlediklerim içinden en iyisi, en güzeli şu aşağıdaki videoydu.
Çoğu konuda, en sevmediğim, en yanlış bulduğum türden bir şey. Sıfır profesyonellik. Ama bunu izlediğimde.. Çok affedilebilir. Canım ya. Resmen çok sevdim.


Ha ayrıca 20. saniyeden sonraki o skorlarla ilgili kısımda adamın yazık, hiç suçu olmadığını da söylemek isterim. Yeağğğni o naapsın!
Bir de bunu izleyince şununla çağrıştım ama hayır, çok ayıp. Noho.

4 yorum:

dikkatsiz okur dedi ki...

bursa kanalının muhabiri bu ya yazık nasıl sevinmiş.

POSTACI dedi ki...

anlık psikolojisini yediğimin adamı ya..

kezban paris'te dedi ki...

hahaha hakkaten çok güzelmiş lan.

huhhhaha, spikerlikten taraftarlığa geçen saliselik an.

POSTACI dedi ki...

"... ama ben tarafsız olamıyorum sayın seyirciler." derkenki o tonlama, "gerçekten hakettik"teki o his.. bulup sağ şakağından öpücem. mürsel bakışlı zaten ahaha