Cumartesi

Dedim ki Dilşad'a: "Mavi sakal Ali'ymiş."
Ahahaha bak bak yoruma gel:


mişka: o diziyi bi annem, bi de mahalle berberleri izlio
mişka:
demek bi de sen varmışsın

10 yorum:

Unknown dedi ki...

ali hangisiydi ya?
Ben de merak ediyodum hep kimmiş o diye,diziyi sırf o yuzden izliyodum bi ara.
hemen bakıcam gugıldan ay cok heyecanlı.

Unknown dedi ki...

VAY CANINAAA BAKTIM GUGILDAAAAAN.
o ne alaka ya arkadası sevmıyo muydu o kızı.

POSTACI dedi ki...

Yok yok arkadaşı değil kendisi seviyodu asıl. Ama mavi sakalın kızı kapattığı yerde alinin pirsingini buldular. Ama bence mavi sakal kızı kurtaran çocuk. Barış mıydı? Heh o işte
Bi de sen ne çabuk buldun bakiyim burayı =)

Unknown dedi ki...

Barış hangisiydi ya bilemedim şimdi hiç hatırlamadım.Hangi gruptan oldugunu söyle,o hani aslan burcu olan başroldeki reis denilen cocugun grubundan mı yoksa annesı zengın olan mı.Ainin oldugunu nerden biliyolar,o cocuk bogazıcı felsefe mezunu yapmaz oyle sey kıskıskıs.Günahına giriyola rbence gorursun bak.
Gogıl analitiksten gördüm,görmiyim mi alla alla.
hıhğmıımhığım.

POSTACI dedi ki...

Ahahahahahahha
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ya sen nasıl bi insansın ahahahahah
Nerden biliyosun hangisi aslan burcu? Hangisi ne mezunu? ahaha Beğendiklerini araştırdın di mi?

Bak Barış bu: http://www.arka-siradakiler.com/2007/12/bari-tuncer-z.html

Heh Ali de suçsuz bence. Ama hani dudağında pirsing var ya alinin. Kaçırılan kız onu olay mahalinde buldu. Sonra aliye sordu "pirsingin nerde" diye. O da "bilmem evde bıraktım sanırım bugün" dedi. Kız da "o zaman aaaaallll sanaaaa" diye pirsingi alinin gözüne soktu. Bağırdı çağırdı mavi sakal ali diye... Aliyi bi sınıfa kilitlediler ki diğer çocuklar dövmesin diye.. Ali de pencereden kaçtı. Şimdi bi sığınak gibi biyerde saklanıyo.
ahahah

POSTACI dedi ki...

Ahuaha hala gülüyorum aslan burcu dedi ya

Unknown dedi ki...

Ya ceren saçmalama Barış tertemiz aile çocugu.Resmen için fesat.ben hiç beklemem valla.hani katilin mahallesine televizyoncular gider ya roportaja "ay ben ondan hıc beklemem sessiz sakin cocuktu"der öyle bu da ama Barış diildir,bi de mavi sakalı çoooot diye ortaya cıkarmazlar,kesin feyktir o kafa karıştırmak için.Ali feyktir yani.

Ya dizide alsan burcu o çocuk "reis" hatırlamıyo musun gamze soruyodu sen ne burcusun diye ilk tanıstıklarında ya Ceren puan kırıyorum senden,otur sıfır,hiç dikkatli bi arka sıradakiler izleyicisi değilsin.Alinin bölüme de sen diyince baktım,o çıktı,işim gücüm yok onnarı mı araştırcam,ben marjinalim tamam mı bu diziyi bir sosyal analiz olsun diye izliyorum kıskıskıs.Yalan,ceren zevkli di mi ya ben cok egleniyorum izlerken.

bak aklıma bi fikir geldi,şey yapalım mı seninle.gidelim bunun forumuna üye olup süper izleyiciymiş taklidi yapalım çok eğlenceli olur.kendime eküri bulup bu planımı uygulamayı düşünüyorum evet hıhım.

Yorum değil tez yazdım :lol:

POSTACI dedi ki...

Olm adam gece taksicilik yapıyo. Seri katil olmak doğasında var. Dizinin alernatif bölümlerinde ki bu da ne demekse, Barış yolcuları ıssız bi yere götürüp deşiyo. Bazılarına da kıyamayıp kapatıyo işte. Bu kızı da öldürücekti aslında ama ishal olmuş o gün. Yangın falan çıkar da kız yanar içerde diye kapıyı da açık bırakmış tuvalete giderken. Barış zaten gay.
Heh bi de aslan burcuna gelirsek buna algıda seçicilik deniyo. Mesela adam koç burcuyum dese hadi yauuvv gel anlat bakiyim derdim =)
Hadi kalk gel foruma.. Nickimiz ne olsun? Böyle çok hayran adı olmalı.

POSTACI dedi ki...

Ben sana dedim! =) Barış çıktı işte mavi sakal izledin mi?

Unknown dedi ki...

ya izleyemedim işallah bu aksam tekrarı vardır.
çok sağlam çalışmalıyız benim nickim sacred_angel_16 taam mı.meseneni alıyorm memetten su an.detayları orada konusalım.tek gel.polis yok.