Cumartesi

Mirim

Şimdi ben dedim ya hani kombiyi tamir ediyorum diye.. İşte olmadı. Yani sorunun ne olduğunu anladım, nasıl yapılacağını da buldum ama yapamadım.
Neyse bugün babam geldi. Dedim ki böyle böyle. Geldi, baktı, yaptı ve çözdü bütün sorunu. Bir anda bababım arkasında piramitler belirdi. Gözünde o ajan gözlükleri... Böyle boyu desen üç metre. Omuzları desen dört metre. Bildiğin Godfather. Fonda da taksimdeki düdükçü amcanın çaldığı the godfather melodisinden. Oha lan dedim, çok akıllı bu babam! Yapıyor mirim erkek milleti.
Sonra düşündüm bütün olay "tamir etmek"te. Başlı başına etkileyici bir olay. Fılaşbek oldum bir anda. Amerikada lavabo borusunu tamir etmişti bizimkiler. Küçümsemeyin baya uğraşmışlardı hağ! "heh heh heh evimin direkleri" tribine girmiştim direkt. Çağıl bayılır mesela ufak tefek bişeyleri bozup yapmaya. Önce bi kızarım niye bozdun diye, e o korkuyla da tamir eder tabi. Katkılarım hiç göz ardı edilemez yani =) Ohaa şimdi hatırladım! Gürkanla daha tanışmadan önce bisikletimin zincirini yapmıştı. (Haha bi dakka şu anda tam bir öküz olduğumu farkettim. Arayıp kusura bakma mı desem hiho) Geçen sene okulda bi tane çocuk vardı. Göstermiştim de tesisatçıya benziyo demişlerdi. Daha bir sürü örneğim var böyle şu anda hatırlayamasam da. Ama ana fikir: "Tamir edebilen erkek güzeldir. Hatta abartıp, erkek dediğin tamir edebilmelidir. Daha da abartıp, tamir edemeyen erkek, erkek değildir."

7 yorum:

Fulya Bozoğlu dedi ki...

lchzsdlfcD :D
sabah sabah okuyunca yine süper oldu
ben de katılıyorum sana
tamir edebilen erkek çook güzeldir (H)

POSTACI dedi ki...

jı fuzulu dı fızılı --->postacı burda gülüyor =)

ersn dedi ki...

hatun dediinde bilumum yemekleri yapabilmeli sarma,pilaw!! falan filan

ersn dedi ki...

yok soylicek cok sozum var galba biz lavaboyu tamir ettikte yemek yiebildik mi kuru hamburgerle gecirdik lan butun yazi

ersn dedi ki...

o yazdiklarimin heosni yayinla bak ona gre

kezban paris'te dedi ki...

tamir etsin etmesin, erkek güzel bişeydir ceren. bunu aklından sakın çıkarma.

POSTACI dedi ki...

Ne desen haklısın ersin =)

Erkek güzeldir. Tamir edebilen erkek daha güzeldir. Ama kadın da güzeldir, bakarım sadece.