Pazartesi

Üzgünüm Memik

Evet, üzgünüm bunu yapmak zorundayım. Zira memet her meseneğ oturumunu yeniden açtığında kafamda sürekli aynı cümleler dönüyor.

"Anladık memet döndün ve ordasın. Bir haftadır internet kullanamamanın ve kimseyle konuşamamanın ezikliği içerisindesin. Ama yemiyoruz! Sanki bağlantın kesilmiş gibi yapıp, bi offline bi online, bi offline bi online yaptığını biliyoruz. İnternete girme saatlerimizin bi listesini çıkarıp, çok stratejik olarak bu işlemi yaptığını ve bizi resssssmen takip ettiğini de biliyoruz. Tamam anladık ordasın ve bir hoşgeldin neler yaptın bekliyorsun. Kimbilir anlatacak nelerin vardır. Üstelik daha neden aramadığımızla ilgili ağzımıza sıçma planların da var. Ama finallerimiz başladı be memik, konuşamayız."

İster komplo teorisi deyin, ister kuvvettli hisler. Ama ekranımın sağ tarafından fırlayan o küçük dikdörtgenin içinde her adını ve sıfatını gördüğümde kendi kendime söylediğim şeyler bunlar. Sevmeyebilirsiniz artık. En azından dürüstlüğüme puan verin be?

7 yorum:

Conrad Bundy dedi ki...

ulan merak etmiş diye sempati duymuştum ama telekom yüzünden sıçtın tüm iyi niyetime.

POSTACI dedi ki...

eee bu işler böyle

Unknown dedi ki...

sanki gözüm sizi vefadan ısırıyor.. böle bir ihtimal varsa bilmek isterim yok yoksa derdimle otururum kepaze olmaya katlanırım.. siğmmaa çok tanıdık geldi.. böle bi posta kutusu hatırlıyorum evet:)

dürüstlüğe + limit kaçsa..

dikkatsiz okur dedi ki...

hahahah :)
naber memik? çıktı gerçekler ortaya hahahahahahah

POSTACI dedi ki...

Memet vefalı. Ben malesef ki değilim. Kalben öyleyim, sayılır mı?

Unknown dedi ki...

tabiki sayılır.. bnde memetten bahsediyordum siğma derken.. isminin memet olduğunu bilmeden..

POSTACI dedi ki...

Ozaman tanıştıralım mehmet kasapoğlu 2005 sayısal mezunu. Mehmet, bu da Koçari.
hiho =)