Salı

Darallar

Gene duramamalarım başladı, böyle böğrümü böğrümü sıkıyorlar. Dur ben bir vasiyetimi yazayım.

4 yorum:

kezban paris'te dedi ki...

Fulya'nın güzel bir vasiyet örneği vardı aslında elimde.

Yazmış böyle güzel güzel. Silmişim fakat. Bu kadar önem veriyormuşum meğer. Napalım.

Aklımda kalanını anlatayım mı?

Vasiyet özeti:

"Ben sıkıntıdan ölüyorum. Bende bir kitabın bir de bıdı bıdın(bunu unuttum) var. Onları evden alırsın. Çadırım sende. O da senin olsun, mezarıma gelince kalırsınız."

Taslak olarak kullan. Bana bir şeyler bırakmayı unutma. Satınca para etsin lütfen.

cevriyanım dedi ki...

aynen, geldiler bana da yine!!
tek tavsiyen vasiyet yazmak mı,başka bir önerin yok mu?

POSTACI dedi ki...

Lilişat; gönlün el veriyorsa ruhumu sat ama dün geceden sonra mezarımı açmaya falan kalkma, çarparım. ehuhe muhtemel "sen kime çarpıyorsun" tepkisine karşılık, "ama bak ruhum tamamiyle senin dedim" derim.
Göt! Hatıra onlar! Ama yapacak bir şey yok dersen, eski para koleksiyonum senin olsun ahuah. Dur lan, Emrah'a da zaman makinamızın taslaklarını veriyorum. Biraz eksiği var ama, miyendis adam, halleder. Birlikte tamamlayın hem. Ha Emrah'a fotoğraf makinamı da veriyorum. Gittiğiniz yerlerde güzel fotoğraflar çekip mezarıma asarsınız. Olmadı makinayı satın. Ayy şimdi neden Emrah'a iki tane de, bana bir diceksin. Of Papi de senin olsun. İyi bak ona.


Filizgülüm; Valla vasiyet yazmak, cv yazmak gibi bir şeymiş. İkisinde de bi sikim birikimin olmadığını anlıyorsun. İstersen sen yazma, ben sana da bir şeyler bırakayım. Odam senin olsun mesela. Biraz toparlaman gerekecek ama.. öss'den hatta lise giriş sınavlarından kalma testlerimi atma. Onlar orda güzel. Muhakkak bir gün işe yarayacaklarını biliyorum ama şimdilik ne işe yarayacaklarını bilmiyorum. Posterlerimi de çıkarma sakın. Ne posteri olduklarını söylemem ama onlar da ortaokuldan kalmalar, düşün artık ahuha =) Bir de son olarak duvarımda guaj boyayla çizilmiş, annemin sayesinde silik bir ağaç ve ojeyle çizilmiş çiçekler var. Onları asetonlayayım deme sakın. Kalsınlar yazık. İşte aslında odamdaki her şey senin olabilir.
Ha ama malda mülkte gözüm yok dersen haber et bana bigün, nerde olduğumu biliyorsun her zaman kıps kıps =)

cevriyanım dedi ki...

oda çok cazip geldi ama daha fazlasını isterim ben, bu kadar da açgözlüyüm düşün artık!!
yuh,kendimden utandım lan bi an, tiskindim hatta.