Cumartesi

Gibi değil gibi

Duayı türkçe ediyorsun da anlıyor mu bakalım seni? Sonuçta dil, insan icadı. Biraz da kompleksli sanırım. Hep o bulsun, hep o yaratsın istiyor. Gönül koymuş. Madem kendi başınıza anlaşabiliyorsunuz birbirinizle, anlaşın amına koyim, öğrenmiyorum demiş.
Kediye köpeğe anlatır gibi anlatmak lazım sorunu. Kedi köpek derken yanlış olmasın. Onlar da sonuçta bir evlat gerçi ama toplum baskısı işte ne yaparsın. Hani gel deyince gelmez de, gözünün içine bakıp biraz da badi lenguiç kullanınca gelir ya.. Vücut dili önemli tabii. Avantaj sağlar.
Hercümerç güzelmiş dur bakayım kullanmaya çalışayım. Bütün dualar tek bir kanalda hercümerç olmuş iken, olur da aşağı bakası gelirse, hemen göze çarpar vücut dili kullanan insan. İlk namaz da böyle çıkmış ortaya zaten.
Demem o ki, yukarısı çok gürültülü. Kafa göz şişirticisinden. Farkettirmek gerek kendini. O "zamanla" dedikleri şey var ya, o O'nun anlayabilme süreci. Bırakmış tavırları. O da büyüyor en nihayetinde, çabalıyor. Kolay değil ki ne yapsın, o kadar insan.. Görev bilinci var ama bak.
Bir de kediye köpeğe anlatır gibi dedik. Sen de telepati, ben diyeyim çok istemek. Hissetmek mühim. His önemli. Kalp atacak aga!
Bir de o kadar sorumluluğu nasıl taşır ki diye düşününce bir diğer ihtimal geliyor aklıma ki, siktir et onu, hiç hoş değil.

8 yorum:

Aylin Balboa dedi ki...

O kalp atacak aga! Da bazen atsa da olmuyor. Olmayınca olmuyor.
Diğer ihtimale gelince.. Yok lan.. Harbiden hoş değil..

POSTACI dedi ki...

Asıl bi mailine bak bakalım

sami hazinses dedi ki...

şu an seni gerçekten anlayamıyorum.

POSTACI dedi ki...

ihtimal dahilinde bile değil. reddedilmiştir.

Aylin Balboa dedi ki...

Onu bırak yea, nesini anlayacaksın sen onun. Tavuklardan sonra toparlayamadık işte. Sen beni anlıyor musun asıl, asıl ona gelelim.

Cerenimo, blogdan okur kaldırıyorum ama kusuruma bakmıyorsun umarım. Zira yine göynüm hoş değil, nereye dalacağımı şaşırdım.

POSTACI dedi ki...

Ne demek Dantelim eti senin, kemiğini de bi köşeye bırakıver.

Aylin Balboa dedi ki...

Zami en son 5 kilo kalmıştı diye hatırlıyorum ben. Hangi etten söz ediyorsun. Katakulliye mi getiriyorsunuz lan beni.

POSTACI dedi ki...

atsan atılmıyo, satsan satılmıyo işte. bi şansımızı deneyelim dedik de yemedin. olsun lan beş kilo beş kilodur. kemikleri hafif onun.